"Kujtojmë, për të mos harruar" programi i posaçëm-Jiang Zuhui
2014-12-01 16:30:26 CRI Komenti juaj Printoni
Mehmet Shehu dhe grupi i artistëve kinezë në vitin 1966

Baletinët shqiptarë që bashkëpunuan me Jiang Zuhui dhe Zhang Ce

Jiang Zuhui, Zhang Ce dhe baletinët shqipëtarë