Videoloja:Testi për besueshmërinë e Pompeo-s

2020-05-20 16:31:59 CRI Komenti juaj Printoni

Në mes të valës së COVID-19, disa politikanë amerikanë po bëjnë çmos për fabrikime mbi epideminë, me qëllim zhvendosjen e fajit në Kinë. Zëri kryesor në korin e këtyre politikanëve është sekretari amerikan i Shtetit Mike Pompeo, i cili ka marrë shumë kritika madje dhe brenda vendit të tij. A është Pompeo një njeri i besueshëm? Le të shohim videolojën "Testi për besueshmërinë e Pompeo-s".

Mrekulli
Lajmet Kryesore