Dora e zezë: ETIM-i dhe terrorizmi në Xinjiang——Lufta afatgjatë kundër terrorizmit

2019-12-13 17:07:22 CRI Komenti juaj Printoni

Sulmet terroriste në Xinjiang të Kinës.

Kina po godet terrorizmin, ekstremizmin dhe separatizmin.

Cila është dora e zezë?

Cilat janë shkaqet kryesore?

Pse lufta antiterroriste është një mision afatgjatë?

Një prodhim i CGTN-së:

Dora e zezë: ETIM-i dhe terrorizmi në Xinjiang

Mrekulli
Lajmet Kryesore