Video - Fishekzjarrë 2

2019-10-01 21:49:56 CRI Komenti juaj Printoni

Në mbrëmjen e 1 tetorit, në sheshin "Tiananmen" u organizua një mbrëmje festive për 70-vjetorin e themelimit të Republikës Popullore të Kinës. Mbrëmja përbëhej nga shfaqje artistike, performanca festive të masave popullore dhe hedhje fishekzjarrësh.

Mrekulli
Lajmet Kryesore