Video - 70 vjet - Teknologjitë e larta e Kinës(1)

2019-09-24 14:18:14 CRI Komenti juaj Printoni

Zhvillimi ekonomik i Kinës ka njohur arritje të mëdha gjatë 70 vjetëve të fundit, duke i dhënë shtysë industrisë kineze të teknologjisë së lartë. Cilat janë mjetet që i kanë mundësuar vendit të ketë një rol pionier në shkencën dhe teknologjinë globale? Përgjigjja gjendet në episodin "Këtu është Kina moderne - Teknologjitë e larta (1)".

Mrekulli
Lajmet Kryesore