Video - 70 vjet - Hajdar Muneka

2019-09-12 17:41:02 CRI Komenti juaj Printoni

Hajdar Muneka ka studiuar në vitet '70 të shekullit të kaluar në Pekin dhe ka qenë ambasadori i Shqipërisë në Kinë nga viti 1997 deri në 2000-n. Ai gjithmonë bën përpjekje për të studiuar modelin e zhvillimit të Kinës dhe e ka nxitur qeverinë shqiptare të marrë pjesë në nismën "Një brez, një rrugë".

Mrekulli
Lajmet Kryesore