Video - 70 vjet - Agron Fico

2019-09-12 17:32:37 CRI Komenti juaj Printoni

Profesor Agron Fico ka qenë pegagogu i parë i gjuhës shqipe në Universitetin e Gjuhëve të Huaja të Pekinit në vitin 1961. Ai ka mësuar kontigjentin e parë të shqipfolësve kinezë dhe ka ndihmuar në themelimin e redaksisë së gjuhës shqipe të Radios së Jashtme të Kinës (CRI).

Mrekulli
Lajmet Kryesore