Video - 70 vjet - Paskal Milo

2019-09-06 18:30:30 CRI Komenti juaj Printoni

Paskal Milo, politikan dhe historian, e ka vizituar disa herë Kinën dhe na ka treguar mbresat e tij të thella për Kinën në kohë të ndryshme.

Mrekulli
Lajmet Kryesore