Video - 70 vjet - Rexhep Mejdani

2019-09-06 18:13:50 CRI Komenti juaj Printoni

Rexhep Mejdani, politikan dhe ish-president i Shqipërisë, ka qenë dëshmitar dhe protagonist i historisë së zhvillimit të marrëdhënieve kino-shqiptare.

Mrekulli
Lajmet Kryesore