Video - 70 vjet - Ylli Pepo 

2019-09-06 18:00:33 CRI Komenti juaj Printoni

Ylli Pepo është një regjisor i famshëm shqiptar, që e ka vizituar 7 herë gjatë 43 vjetëve Kinën, për të regjistruar zhvillimin dhe ndryshimin e saj.

Mrekulli
Lajmet Kryesore