Video - Sa i fortë është tajfuni "Lekima"?

2019-08-14 10:48:58 CRI Komenti juaj Printoni

Siç njoftohet, tajfuni "Lekima" ka goditur qytetet bregtare të Kinës, duke arritur një forcë maksimale prej 17 ballësh dhe duke qenë tajfuni më i fortë në veriperëndim të Oqeanit Paqësor.

Me gjithë tajfunin e fortë, gazetarët përsëri punojnë me këmbëngulje.

Forma e fytyrës së një gazetari nga televizioni i Shangai-it ndryshon ndërsa ai raporton për tajfunin.

Një gazetar nga provinca Zhejiang nuk mund të rrijë më këmbë pa lëvizur.

Vetëm ky gazetar, me peshë mbi 100 kg, mund të lëvizë lirisht në ditën e tajfunit.

Mrekulli
Lajmet Kryesore