Video/  Kafe në vendin e çajit

2018-07-09 15:05:48 CRI Komenti juaj Printoni

Konsumi i kafesë në Kinë sa vjen dhe shtohet. Shumica e kinezëve tani preferojnë të pinë kafe kur dalin me miqtë apo kur kanë kohë të lirë Më së shumti ata preferojnë kafen amerikane dhe atë me qumësht! Mësoni më shumë në këtë video!
Mrekulli
Lajmet Kryesore