Teateri i ëndrrave

2017-06-28 10:46:29 CRI Komenti juaj Printoni

E lindur në korrik të vitit 1997, Zeng Wenxin erdhi për herë të parë në pjesën kontinentale të Kinës në moshën 6 vjeçare dhe vizitoi vendlindjen e nënës së saj në provincën verilindore Jilin. Më vonë ajo u shpërngul në Pekin për të studiuar në Akademinë Qendrore të Dramës. "Nuk më intereson nëse do të bëhem një aktore super yll apo jo. Dua vetëm të përjetoj gjëra të ndryshme në jetë," thotë ajo.

Mrekulli