00122-Dëshmimi i ndërlidhshmërisë

2019-03-21 14:42:44 CRI Komenti juaj Printoni

Tema: Dëshmimi i ndërlidhshmërisë

Autori: Li Yongji

Vendi: Kinë

Vendi i fotografimit: Muzeu i Dubait

Shënim: Muzeu i Dubait demonstron jetën e përditshme të banorëve në Dubai në vitet 60' para zbulimit të burimeve të naftës. Këtu mund të gjeni reliktet arkeologjike vendëse, afrikane dhe aziatike, që mund të datohen deri në 3000 vjet para erës sonë, nëpërmjet të cilave pasqyrohet historia e zhvillimit të tregtisë arabe nëpërmjet linjave detare.

Mrekulli
Lajmet Kryesore