Paul McCartney do të botojë një libër për fëmijët

2019-09-02 10:08:11 CRI Komenti juaj Printoni

Pritet të botohet javën tjetër një libër për fëmijët i shkruar nga Paul McCartney, një nga dy anëtarët e mbijetuar të grupit muzikor me famë botërore, "Bitëlls".

Frymëzimi për personazhin Grandude në libër vjen nga mbesat e nipat e tij, njëri prej të cilëve një ditë e quajti "Grandude".

Grupi "Bitëlls" u krijua në vitin 1960 në Liverpul dhe përbëhej nga John Lennon, Paul McCartney, George Harrison dhe Ringo Starr. (Fani/Artan Goga)

Mrekulli