70 vjet, Kina e Re dëshmon ndërrimin e brezave në telekomunikacion

2019-10-08 15:20:12 CRI Komenti juaj Printoni

Telefoni është një mjet i pamungueshëm në jetën tonë dhe smartfoni është madje si një pjesë e lindur e trupit për brezin e ri.

Por, ndoshta nuk e dini që në fazën fillestare të Kinës së Re, telekomunikacioni ishte në gjendje shumë të dobët dhe një telefonatë ishte një gjë e paimagjinueshme dhe luksoze për njerëzit e thjeshtë.

Ndërsa tani, me zhvillimin e teknologjisë, pothuajse çdo njeri ka një celular në dorë. Revolucioni i nisur nga smartfoni "iPhone" është në vazhdim, por janë shtuar disa emra kinezë dhe markat kineze të celularëve, si "Huawei", OPPO, VIVO dhe MI, po nxisin shpejt procesin e zhvillimit të telekomunikacionit 5G dhe operatorët kinezë janë bërë udhëheqës në valën e 5G-së.

1 2 3 4
Mrekulli
Lajmet Kryesore