Xi kërkon progres të gjithanshën në zhvillimin ushtarak

2019-11-11 10:15:04 CRI Komenti juaj Printoni

Presidenti kinez Xi Jinping kërkoi zbatimin e reformave dhe të novacionit për të zhvilluar forcat e armatosura të vendit.

Ai i tha këto gjatë drejtimit të një mbledhjeje të Komisionit Ushtarak Qendror.

Në mbledhje, ai bëri thirrje për shtim të përpjekjeve për të garantuar që udhëheqja absolute e Partisë Komuniste të Kinës të shtrihet tek i gjithë personeli ushtarak.(Zhang Yan)

Mrekulli