Shenzhen-i ofron 30 km katrorë tokë për të tërhequr investitorët

2019-11-06 09:33:04 CRI Komenti juaj Printoni

Qyteti Shenzhen në Kinën Jugore ka ofruar 30 kilometra katrorë tokë për të tërhequr investitorët dhe për të lehtësuar zhvillimin industrial.

Qyteti është bërë një inkubator i teknologjisë së lartë dhe ka mbështetur një grup sipërmarrjesh inovative me ndikim.

Shenzhen-i do të vazhdojë të nxisë zhvillimin e infrastrukturës teknologjike dhe po përgatitet të krijojë laboratorë kombëtarë e të shpejtojë ndërtimin e laboratorëve dhe institucioneve kërkimore. (Vera)

外名

Mrekulli