Xi Jinping-u: Kina këmbëngul në rrugën e zhvillimit paqësor

2019-10-01 10:59:44 CRI Komenti juaj Printoni

Lideri më i lartë i Kinës Xi Jinping u shpreh në mitingun kremtues për krijimin e 70-vjetorit të RPK-së se, në rrugën e përparimit, Kina do të këmbëngulë në rrugën e zhvillimit paqësor, do të përqendrohet në strategjinë e hapjes dhe të përfitimeve të ndërsjella e do të vazhdojë të nxitë bashkë me popujt e vendeve të tjera krijimin e bashkësisë së fateve të përbashkëta të njerëzimit.

Mrekulli
Lajmet Kryesore