Vlera e ekonomisë digjitale në Deltën e Jancesë i kalon 1 trilion juanët

2019-05-23 10:22:52 CRI Komenti juaj Printoni

Zyrtarët thonë se ekonomia digjitale e rajonit të Deltës së lumit Jance, duke përfshirë provincat e Zhejiang-ut e Jiangsu-së dhe Bashkinë e Shangait, i kaloi 1 trilion juanët vitin e kaluar.

Kreu i Institutit të Socializmit të Shangait vë në dukje se ky rajon duhet të forcojë bashkëpunimin për zhvillimin e infrastrukturës dhe krijimin e talenteve në fushën e softuerëve.

Vlera e ekonomisë digjitale kineze arriti në 31 trilionë juanë vjet, duke zënë 35 % të Prodhimit të Përgjithshëm Bruto të vendit.(Xu Guang)

Mrekulli
Lajmet Kryesore