Mbyllet Konferenca e 3-të e Bashkëpunimit për Novacionin Kinë-EQL

2018-11-08 19:59:29 CRI Komenti juaj Printoni
Të mërkurën u mbyll Konferenca e 3-të e Bashkëpunimit për Novacionin Kinë-EQL. Në përfundim të kësaj konference u publikua Deklarata e Përbashkët për Teknologjinë dhe Novacionin Kinë-KQL. Konferenca treditore u ndoq nga mbi 400 pjesëmarrës nga Kina dhe 16 vendet e EQL-së. Rreth 150 përfaqësues nga 42 kompani kineze dhe 17 institucione shkencore morën pjesë në konferencë, duke arritur marrëveshje paraprake për 48 projekte bashkëpunimi dhe duke nënshkruar gjashtë projekte me kompanitë e huaja dhe institucionet përkatëse, të cilat përfshijnë bashkëpunimin tekniko-shkencor, tregtinë e teknologjisë, shkëmbimin e talenteve etj. (Vera)
Mrekulli
Lajmet Kryesore