Xi Jinping drejton mbledhjen financiare

2018-10-11 11:09:45 CRI Komenti juaj Printoni

Presidenti i Kinës Xi Jinping bëri thirrje për më shumë përpjekje për të ngritur aftësinë e vendit në përballimin e fatkeqësive natyrore.

Ai i tha këto në mbledhjen e tretë të Komitetit Qendror të Punës Ekonomiko-Financiare.

Kreu i shtetit theksoi se Kina do të punojë për të krijuar një sistem të koordinuar për reagimin e fatkeqësive. Ai nxiti njëkohësisht zbatimin dhe planifikimin për ndërtimin e linjës hekurudhore Sichuan-Xizang.

Hekurudha Sichuan-Xizang në ndërtim e sipër

Në mbledhje u theksua gjithashtu rëndësia e planifikimit shkencor, mbrojtjes ekologjike dhe e garantimit të sigurisë gjatë ndërtimit të këtij projekti.(Zhang Yan)

Mrekulli
Lajmet Kryesore