Kina lehtëson kufizimet ndaj investitorëve institucionalë

2018-06-13 10:57:57 CRI Komenti juaj Printoni

Autoritetet kineze po planifikojnë lehtësimin e kufizimeve për investitorët e huaj institucionalë.

Rregullat e reja përfshijnë Investitorët e Huaj të Kualifikuar Institucionalë dhe Investitorë të Huaj të Kualifikuar në Renminbi.

Rregullatorët financiarë shprehen se politika e re do ta bëjë më të lehtë për investitorët që të lëvizin fondeve jashtë Kinës.

Rregullatorët do të heqin një kufizim që limiton sasinë e fondeve që Investitorët e Huaj të Kualifikuar Institucionalë mund të nxjerrin jashtë Kinës.

Gjithashtu, do të hiqen kërkesat për këta investitorë mbi periudhën e mbylljes së kapitalit për rimbursimet që zgjasin 3 muaj. (Çang Çuo)

Mrekulli
Lajmet Kryesore