Li Zhanshu: Këmbëngulje në mendimin orientues kombëtar të përcaktuar në Kushtetutë

2018-03-20 12:56:28 CRI Komenti juaj Printoni

Të martën u mbyll në Pekin sesioni i parë i legjislaturës së 13-të të Asamblesë Kombëtare Popullore të Kinës. Kryetari i Komitetit të Përhershëm të AKP-së Li Zhanshu u shpreh në mbyllje të sesionit se Mendimi i Xi Jinping-ut për Socializmin me Karakteristika Kineze për Një Epokë të Re është mendimi orientues ku PKK-ja duhet të këmbëngulë gjithmonë, i përcaktuar në projektin e rishikuar të Kushtetutës.

Li Zhanshu vuri në dukje gjithashtu se duhet këmbëngulur në detyrat themelore, rrugën dhe objektivat e zhvillimit të përcaktuara në kushtetutë. Gjithashtu, duhet të zbatohet me konsekuencë pushteti i demokracisë popullore dhe sistemi i asamblesë popullore. (Vera)

Mrekulli
Lajmet Kryesore