Amendamenti i kushtetutës pritet të votohet në plenumin e AKPK-së

2018-03-11 15:58:20 xinhua Komenti juaj Printoni

Presidiumi i Legjislaturës së 13-të të Asamblesë Kombëtare Popullore të Kinës zhvilloi mbledhjen e katërt të dielën paradite në Pallatin e Popullit në Pekin, në të cilën morën pjesë 190 anëtarë.

Ndërkohë, gjatë diskutimeve të së hënës, deputetët e sesionit vjetor të AKPK-së shqyrtuan dhe miratuan një sërë projektligjesh për amendamentin e kushtetutës dhe për kandidatët për kryetarë, zv/kryetarë dhe anëtarë të komisioneve të posaçme të AKPK-së që u propozuan nga presidiumi.

Pasi mori miratimin e deputetëve, presidiumi vendosi që t'i dorëzojë projekligjet e sipërpërmendura për votim në plenumin e Legjislaturës së 13-të të AKPK-së.

(Zhang Yan)

  

Mrekulli
Lajmet Kryesore