Xi, kërkon reformimin e organizatave të masave

2017-08-27 10:22:42 CRI Komenti juaj Printoni

Presidenti i Kinës Xi Jinping bëri thirrje për reformimin e organizatave të masave.

Xi, njëherësh sekretar i përgjithshëm i KQ të PK të Kinës dhe kryetar i Komisionit Qendror Ushtarak, i bëri komentet gjatë një udhëzimi për një simpozium mbi reformën e organizatave të masave

Puna e organizatave të masave është një komponent i rëndësishëm për punën e PKK-së dhe format e reformës së organizatave të masave

përbëjnë një pjesë të rëndësishme të reformës së përgjithshme, tha Xi.  (Albana)

Mrekulli
Lajmet Kryesore