Radio e Jashtme e Kinës

Kinë, mediat e EQL-së vizitojnë Shenzhen-in
• Li: Punësimi dhe risitë, faktorë kyçë për rritjen ekonomike gjithëpërfshirëse
• "Fuxing", treni i shpejtësisë së lartë me standard kinez
• Intervista me drejtorin e ATSH-së, z.Gëzim Podgorica
Ky është një bashkëpunim institucional për vetë faktin se ne kemi bashkëpunuar me Radion e Jashtme të Kinës, është një bashkëpunim që ka filluar në vitin 2014, kur një delegacion i Radios së Jashtme të Kinës erdhi në Agjencinë Telegrafike Shqiptare.
• Delegacioni i gazetarëve të vendeve të EQL-së viziton Shenzhen-in
Përfaqësuesi i delegacionit të gazetarëve të EQL-së, drejtori i Agjencisë së Lajmeve të Federatës së Bosnjë-Hercegovinës, Elmir Huremoviç, shprehu kënaqësi të madhe për vizitën në Kinë...
• Pekin, gazetarë nga Europa Q. L. vizitojnë CRI-në

Gazetarë dhe përfaqësues mediash nga vendet e Europës Qendrore e Lindore, si Shqipëria, Hungaria, Letonia dhe Serbia, vizituan të mërkurën pasdite Radion e Jashtme të Kinës, ku u pritën në një takim zv./kryeredaktorja Li Ping...

• Kinë, mediat e EQL-së vizitojnë Shenzhen-in
Delegacioni i mediave të vendeve të Europës Qendrore e Lindore vizitoi të dielën muzeun e qytetit Shenzhen dhe u njoh me procesin e zhvillimit të kësaj zone të posaçme ekonomike të Kinës...
Video

• Intervista me drejtorin e ATSH-së, z.Gëzim Podgorica

• Intervistë ekskluzive e Ambasadorit të Shqipërisë në Pekin, zotit Selim Belortaja për CRI Shqip
Link
China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China