Radio e Jashtme e Kinës
Lajmet
• Pekin, raport i Kongresit tërheq vëmendje të madhe jashtë vendit
• Kongresi, raporti i sekretarit të përgjithshëm nënvizon përparimin ekonomik
• Fillojnë punimet e Kongresit të 19-të Kombëtar të PPK-së
• Presidiumi i Kongresit 19-të të PKK-së organizon mbledhjen e parë
• Mbërrijnë në Pekin 38 delegacionet e Kongresit të 19-të Kombëtar të PKK-së
• Pekin, mbërrijnë delegatët pjesëmarrës në Kongresin e PKK-së
• Kongresi i 19-të Kombëtar i PKK-së tërheq vëmendjen e botës
• Xi Jinping, thirrje për forcimin e bashkëpunimit midis PKK-së dhe partive demokratike
• Kinë: Plenumi i KQ të PKK-së bën përgatitjen e plotë për Kongresin
• Media ndërkombëtare vlerëson arritjet e PKK-së në udhëheqjen e Kinës
• Kongres i 19-të Kombëtar i Partisë Komuniste të Kinës
• Kinezët jashtë vendit në pritje të Kongresit të 19-të Kombëtar të PKK-së
më tepër>>>>>
Një brez, një rrugë

• Eksperti:  "Një brez, një rrugë", një model i ri për globalizimin

• Forumi "Një brez, një rrugë" ka qartësuar bashkëpunimin në të ardhmen

• Rezultatet e zbatimit të nismës "Një brez, një rrugë"  
Zhvillim ekonomik

• Kina: Borxhet lokale janë nën kontroll

• Lixin, fshati që po pasurohet nga kërpudhat

• Kinë, hapen shtatë zona të reja të tregtisë së lirë
Zhvillim politik

• Kinë, 7 dekada nga krijimi i Rajonit Autonom të Mongolisë së Brendshme

• Xi Jinping rithekson zbatimin e parimit 'një shtet, dy sisteme'

• Wang Yi: Vendosja e marrëdhënieve diplomatike midis Kinës e Panamasë përputhet me prirjen historike
Zhvillim teknologjik

• Ekspozitë për zhvillimin e 5-vjeçarit të fundit të Kinës

• Avioni i parë i prodhuar nga Kina merr certifikatën e prodhimit

• Aeroplanmbajtësja e Kinës Liaoning mbërriti në Hong Kong
China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China