PËR NE  VEND PUNE
      
cri albanian.cri.cn
Faqja e parë | Lajme | Kina Sot | Fokus ekonomik | Kultura | Kozmopolit | Shëndeti | Fjala në Lajm | Koment për RJK Muzikë | Revista "Ejani"

Tregu shqiptar i pajisjeve elektrike

Ndërmarrjet e mesme dhe të vogla kineze

Si një nga ndërmarrjet private, OPPLE-ja është bërë një markë e njohur. Kjo kompani u krijua në vitin 1996 dhe u rrit në 10 vjetët e fundit kur ekonomia kineze u rrit me shpejtësi të madhe. Kjo kompani merret me kërkim shkencor, prodhim dhe shitje. Nëpërmjet zhvillimit 10–vjeçar, ajo ka tani mbi 5 mijë pika shitjeje brenda dhe jashtë Kinës...Më tepër<<<

Rreziqet e ndërmarrjeve
E ka pësuar dy herë krizën ekonomike. Një herë është kriza financiare aziatike në vitin 1998. Në atë kohë, OPPLE-ja kishte vetëm dy vjet që ishte krijuar, zinxhiri financiar i saj ishte i shkurtër dhe tregtia jashtë Kinës ishte e paktë, prandaj kompania nuk u ndikua shumë. Në vitin 2008, nën ndikimin e krizës financiare ndërkombëtare, rezultatet e saj u dobësuan, sidomos vëllimi.

Si doli nga vështirësi në vitin 2009

Paraqitja e kërkesës, për të fituar përkrahjen e qeverisë

Propozime të deputetëve

Më 5 mars,Federata Mbarë kineze e Industrisë dhe e Tregtisë zhvilloi një bisedë mbi raportin e punës së qeverisë.Pas bisedës anëtari i KK të KKPPK-së dhe..Më tepër<<<

Masat e propozuara:

Politikat e qeverisë kineze

China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China