Më tepër>>> Fokus

Politizimi i gjurmimit të koronavirusit dhe Kina që ecën përpara në sfidën ndaj pandemisë

Debati i ashpër që ka shpërthyer rreth hulumtimit dhe origjinës së virusit Covid-19 po merr gjithnjë e më shumë atë që është e panevojëshme në këtë moment delikat të sfidës globale: Politizimin e tij. Kjo nuk ndodh rastësisht dhe motivet duken të jenë të qarta për të sulmuar Kinën

CMG-ja: Politizimi i palës amerikane është "bashkëpunëtor" i virusit

Foto:Visual People500332 - ky është numri i rasteve të konfirmuara të koronavirusit të ri në ShBA javën e kaluar, i shpallur nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, një rritje prej 131.17 % nga java e mëparshme