Panairi GuangzhouPanairet në KinëMallratPanairi im
Panairi i Guangzhout zhvillohet nën kujdesin e Ministrisë së Tregtisë të Kinës dhe të qeverisë vendore të Provincës së Guangdongut dhe organizohet nga Qendra e Tregtisë së Huaj e Kinës. Ai ka nisur që prej vitit 1957 dhe deri në vitin 2007 emri i tij i plotë ishte Panairi i Mallrave të Import-Eksportit i Kinës, ndërsa tani quhet Panairi i Mallrave të Import-Eksportit i Kinës...
Copyright