Radio e Jashtme e Kinës
• Pjesa e gjashtë - Politika e Reformës dhe Hapjes ka nxitur zhvillimin e fshatit Liangjiahe

 

Firma e zhvillimit të turizmit kulturor rural e Liangjiahe-së, kooperativa e mollëve, kooperativa e mallrave të vogla etj., përbëjnë mënyra e ndryshme të pasurimit, duke formuar një rrugë të re të zhvillimit në Liangjiahe...

• Pjesa e pestë - Largimi i Xi Jinping-ut nga fshati Liangjiahe

 

Jashtë shpellave-shtëpi tradicionale të provincës Shaanxi, po qëndronte një djalë 14 vjeç shumë i hollë, i veshur me rroba të leckosur, me emrin Wu Hui. Ai ishte nxënës i shkollës 9-vjeçare të fshatit Liangjiahe dhe vetëm një vit më i vogël se Xi Jinping-u...

• Pjesa e katërt - Zhvillimi i metanit ne Liangjiahe

 

Në janar të vitit 1974, Rrafshnalta e Lymit ndodhej në mes të dimrit. Fshatarët e Liangjiahe-së ishin të zënë me përgatitjet për Festën e Pranverës që po afronte...

• Pjesa e tretë - Xi Jinping u bë një pjesë e vërtetë e fshatit Liangjiahe

 

Kur ishte në Liangjiahe, në fillim Xi Jinping-u dhe shokët e tij, si të rinj nga qyteti që shkonin në fshat për t'u edukuar, hanin në familjet e fshatarëve sipas rregullave. Ata duhej t'u paguanin për ushqimin që hanin familjeve të fshatarëve...

• Pjesa e dytë - Xi Jinping: Unë jam biri i tokës së verdhë

 

Më 14 gusht 2004, kur ishte sekretari i PKK-së në provincën Zhejiang, Xi Jinping dha një intervistë për Radiotelevizionin e Yanan-it...

• Pjesa e parë - "U kthye Jinping-u!"

 

Në paraditën e 13 shkurtit të vitit 2015, pak ditë para Vitit të Ri Kinez, tre autobusë ndaluan në hyrje të fshatit Liangjiahe. Disa njerëz zbritën dhe shkuan drejt fshatit...

China Radio International.CRI. All Rights Reserved.
16A Shijingshan Road, Beijing, China