Më tepër>>> Video

Histori nga Xinjiang-u - Gol!

Histori në Xinjiang – Mjeku mbi shalën e kalit

Histori në Xinjiang - Zeja në Kashgar

Histori në Xinjiang—Burri që vjel pambuk

Xinjiang: Sheshe të lashta të mbrojtura mirë për veprimtari fetare

Xinjiang: Një rajon me shumë pakica kombëtare dhe fe të ndryshme

Agjërimi dhe falja e besimtarëve në Xinjiang zhvillohen normalisht

Haxhi në Mekë i myslimanëve të Xinjiang-ut

Myslimanët në Xinjiang marrin njohuri fetare në mënyra të shumëllojshme

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e 17-të: Peshkatari tradicional

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e 16-të: Mjellmat

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e 15-të: Murgu budist

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e 14-të: Botanisti

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e 13-të: Akullnaja

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e 12-të: Arti i lëkurës

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e 11-të: Muzika

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e dhjetë: Kafeneja në qytetin e lashtë

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e nëntë: Konsulentja e martesave

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e tetë: Bujqësia moderne

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e shtatë: Nga jugu në veri

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e gjashtë: Nga shkretëtira në det

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e pestë: Nga qytezë në metropol

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e katërt: Vera e posaçme

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e tretë: Futboll në shkretëtirë

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang- Pjesa e dytë: Nënat e dy brezave

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang-Pjesa e parë: Breza mbi kullotë

Lufta në hije pj.05 Sektori i sigurisë kibernetike i Xinjiang-ut

CMG-ja do të shfaqë dokumentarin mbi luftimin e terrorizmit në Xinjiang

Kush po e përbalt pambukun e Xinjiang-ut? Vlogeri britanik jep përgjigjen

Fermeri i Xinjiang-ut: Vjelja e pambukut, shumë e mekanizuar dhe me të ardhura të larta

Përtej maleve: Jeta në Xinjiang

Blogerja: Xinjiang-u që paraqet BBC-ja a është i ndryshëm nga ai që jetoj unë

Mbjellja e pambukut në rajonin e Xinjiang-ut

Zyrtari i Xinjiang-ut mirëpret gazetarët e BBC-së, por videoja e tyre përfundimtare ishte e ndryshme. Çfarë ndodhi?

MV e domentarit "Lufta në hije": Xinjiang nën qiellin blu

Xinjiang-u i vërtetë në sytë e diplomatëve nga 21 vende

Si e vlerësojnë banorët e Xinjiang-ut jetesën që bëjnë?

Vizitë në Qendrën e Mbarështimit të Kuajve “Przewalski” në Xinjiang

Ditari im i Xinjiangut (6)-Trashëgimi i punës nga i ati tek e bija për mbrojtjen e kufirit në rajonin kinez të Xinjiang-ut

Ky është Xinjiang-u i Kinës (3) Mijëra stile të ndryshme në qytetin e Kashgar-it në Rajonin e Xinjiang-ut

Ky është Xinjiang-u i Kinës (2) - Shpellat e Një Mijë Budave në Kizil në Xinjiang të Kinës

Ditari im i Xinjiangut (5)- Djaloshi i sportit ekstrem parkur, (ngjitje në ndërtesa të larta)

Ky është Xinjiang-u i Kinës (1) - Peizazh mbresëlënës i Pllajës Pamirs në rajonin e Xinjiang-ut

Ditari im i Xinjiangut (4)-Punonjësja e parë e trenit e kombësisë taxhike në rajonin e Xinjiang-ut

Ditari im i Xinjiangut (3)- Dizenjimi i veshjeve prej atllasi