Më tepër>>> Fokus

Sportet dhe turizmi i akullit e dëborës popullarizohen edhe më shumë në Kinë

Që kur Pekini fitoi në vitin 2015 të drejtën për të organizuar Lojërat Olimpike Dimërore 2022, Kina ka nxitur pjesëmarrjen më të madhe në sportet dimërore dhe e ka bërë zhvillimin e industrisë së akullit dhe dëborës një përparësi

Pishtari olimpik për Lojërat Dimërore të Pekinit 2022

Pishtari, eterik por edhe energjik, i emërtuar si “Fluturimi”, duket si dy fjongo, të cilat i mbivendosen te njëra-tjetra dhe valëviten duke u ngritur lart në formë spiraleje.