Më tepër>>> Fokus

Mbyllet Ekspozita e 2-të Kinë-EQL

Më 11 qershor u mbyll Ekspozita dhe Panairi i 2-të Ndërkombëtar i Mallrave të Konsumit Kinë-EQL në Ningbo. Përfaqësuesit nga 52 vende morën pjesë në këtë ekspozitë, ku u organizuan edhe 20 forume, bisedime ekonomiko-tregtare, aktivitete shkëmbimesh të qytetërimeve njerëzore etj

Në Ningbo tregtia bëhet lokomotivë pragmatike e multilateralizmit

Kur së pari Kina iu afrua rajonit të Evropës Qendrore dhe Lindore 9 vjet më parë, me një mekanizëm të qartë bashkëpunimi, baza e të gjithë konceptit ishte "bashkërisht diskutojmë rregullat, bashkërisht punojmë për të arritur rezultate dhe bashkërisht ndajmë përfitimet"

Rritja e Titanit Tregtar Kinez Veçse Përfitime u Sjell Vendeve të EQL-së

Çdo iniciativë ndërkombëtare, madje edhe kombëtare, e Kinës ka hasur gjithmonë në fillesat e saj në skepticizmin e botës perëndimore, veçanërisht të SHBA

Gjashtë pikat tërheqëse të Ekspozitës së dytë Kinë-Vende të EQL-së

Ekspozita e dytë Kinë-vende të Europës Qëndrore e Lindore (EQL) do të mbahet nga 8-11 qershor në qytetin Ningbo të provincës Zhejiang në Kinën lindore