Nga qeramika origjinale në dinastinë Shang, lulëzimi i "poçerisë jeshile në jug dhe asaj të bardhë në jug" në dinastinë Tang, qeramika elegante në dinastinë Song, e trashë dhe e thjeshtë në dinastinë Yuan, deri në qeramikën vetëm njëngjyrëshe në dinastitë Ming dhe Qing... Veprat delikate kineze prej qeramike janë kondensim i përpjekjeve të mijërave vjetëve. Le të takohemi me qytetërimin dhe me bukurinë e Kinës.