Hong-Kongu është një metropol ndërkombëtar dhe një qytet i famshëm ushqimor. Sipas statistikave, aty ka më shumë se 15 000 restorante. Dendësia e restoranteve në Hong-Kong, me një popullsi prej më shumë se 7.4 milionë banorësh, është vërtet e lartë. Në Hong-Kong, që nuk ka bazë bujqësore, si mund të gjenden përbërës ushqimorë të pasur dhe të freskët? Si e siguron Hong-Kongu furnizimin me ushqime për më shumë se 7.4 milionë banorët e tij?