Të shikosh do të thotë të besosh. Ditët e fundit, mbi 30 diplomatë nga 21 vende bënë një vizitë katërditore në Xinjiang. Një prej tyre, sekretari i përgjithshëm i Organizatës së Bashkëpunimit të Shangait, Vladimir Imamovich Norov, dha një intervistë ekskluzive për CMG-në. Ai u shpreh i impresionuar për zhvillimin e Xinjiang-ut dhe theksoi se bota nuk duhet të mashtrohet nga gënjeshtrat.