Në qytetin Changji, në Rajonin Autonom të Xinjiang-Ujgurit në Veriperëndim të Kinës, brenda një sipërfaqeje më pak se pesë kilometra katrorë, një xhami, një tempull dhe një kishë gjenden pranë njëra-tjetrës. Të qenit ose jo besimtar, apo besimi në ndonjë fe të veçantë, nuk ndikon në jetën e harmonishme të vendësve dhe në ndërtimin bashkërisht të vatrave të tyre.