Samat Keram, një mysliman nga Rajoni Autonom i Xinjiang-Ujgurit i Kinës, rrëfen për për një ditë të tij gjatë Ramazanit. Ai tha se askush nuk ndërhyn ose ndalon agjërimin dhe faljen e besimtarëve në Xinjiang.