Çdo besimtar mysliman dëshiron që të shkojë për haxh në Mekë. Disa besimtarë nga Rajoni Autonom i Xinjiang-Ujgurit të Kinës Veriperëndimore thonë se udhëtimi e tyre në vendin e shenjtë shkoi mbarë dhe pa probleme.