Foto: Komiteti Olimpik Shqiptar

Foto: Komiteti Olimpik Shqiptar

Atletja shqiptare shkëlqeu në Kampionatin Ballkanik që zhvillohet në Rumani, duke dalë e para dhe duke treguar se është më e mira e rajonit.

Njoftimi është dhënë nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar.

Sipas njoftimit të KOKSH, Gega dominoi garën 3000 metra me pengesa, duke realizuar kohën 9’17”21. (Irma)