Foto nga media e Zelandës së Re

Foto nga media e Zelandës së Re

Foto nga media e Zelandës së Re

Foto nga media e Zelandës së Re

Qysh kur ishte vajzë e vogël, Kanah Andrews-Nahu filloi të stërvitet në peshëngritje, duke thyer rekordin kombëtar të Zelandës së Re gati 200 herë dhe duke u bërë neozelandezja e parë që fitonte medalje të artë në Kampionatin Botëror të Peshëngritjes. Pavarësisht se çfarë rezultati do të arrijë në Lojërat Olimpike të Tokios, Andrews-Nahu do të fitojë mbi vetveten.