Organizatorët e Lojërave të 14-ta Kombëtare të Kinës bënë me dije planin e ngjarjes.

Lojërat do të përbëhen nga 35 sporte dhe 409 ngjarje në një hark kohor prej tre muajsh.

Ceremonia e hapjes do të organizohet më 15 shtator në qytetin e Xi'an-it.

Autoritetet thanë se plani i organizimit ka ndryshime në përputhje me gjendjen epidemike COVID-19. (Çang Çuo/Albana)