[Foto nga VCG]

[Foto nga VCG]

Është konfirmuar që Evander Holyfield-i do të ketë përballë Kevin McBride-in në një ndeshje demonstruese më 5 qershor.

Kthimi i Holyfield-it do të jetë në kuadër të mbrojtjes së unifikuar të titullit për pesha të lehta nga Teofimo Lopez-i kundër George Kambosos-it në Majemi.

58-vjeçari Holyfield i është bashkuar prirjes së boksierëve të vjetër që bëjnë para duke marrë pjesë në ndeshje demonstruese.

Siç njoftohet, ndeshja mes Mike Tyson-it dhe Roy Jones Jr. nëntorin e kaluar siguroi 1.6 milion dollarë nga shikimet me pagesë.