foto nga CFP

foto nga CFP

Skiatorja kineze Gu Ailing mori një tjetër medalje në Kampionatin Botëror të Skive të Lira.

17-vjeçarja fitoi medalje bronzi në garën e të ashtuquajturit "kërcim i madh" për femra në Aspen, që iu shtua medaljeve të saj të arta në garat e gjysmëtubit dhe të stilit të pjerrtësisë.

foto nga CFP

foto nga CFP

Anastasia Tatalina e Federatës Ruse të Skive mori medaljen e artë.

20-vjeçarja u bë sportistja e parë që garon për Federatën Ruse të Skive që fiton një titull botëror në këtë disiplinë.(Zhan Dian/Artan)