Të gjitha pistat e patinazhit për Lojërat Olimpike Dimërore të Pekinit janë ndërtuar, shkruan “Xinhua”. Kjo u njoftua nga Zyra e Pekinit për Projektet Kryesore të Ndërtimit, sipas të cilës prodhimi i akullit në shesh do të fillojë deri në fund të këtij viti.

Në Lojërat Olimpike Dimërore do të ketë 15 sipërfaqe akulli: një në Stadiumin Kombëtar të Patinazhit të Shpejtë, dy në Stadiumin Kombëtar të Brendshëm, dy në Qendrën Kombëtare të Akuatorëve, tre në Qendrën Sportive Wukesong, pesë në parkun e Gjimnazit Capital dhe dy në Qendrën Kombëtare të Trajnimit të Sporteve të Akullit për Sportistët me Aftësi të Kufizuara. (Irma)