• Kryeministri kinez mbajti një konferencë shtypi për gazetarët vendës dhe të huaj

 • Xi: Të promovojmë në mënyrë të palëkundur zhvillimin cilësor dhe t'i përmbahemi vënies së popullit në plan të parë

 • Kryeministri kinez: Perspektivat ekonomike të Kinës janë premtuese, me gjithë sfidat e vështirësitë

 • Liderë të vendeve të ndryshme urojnë Xi Jinping-un për rizgjedhjen si presidenti i Kinës

 • Konsumi i Kinës merr frymë pasi blerjet, turizmi dhe hoteleria po ringjallen

  Me politikat e parandalimit dhe kontrollit të optimizuar vazhdimisht të COVID-19, qytetet kineze janë rikuperuar gradualisht nga ndikimet e epidemisë, duke rifituar gjallërinë.Vizitorë në një qendër tregtare në qytetin Guangzhou, provincën Guangdong të Kinës Jugore, 1 janar 2023. (Foto:Xinhua)BLERJEQendrat tregtare ishin të parat që ndjenë rimëkëmbjen dhe mundësitë e mëdha të biznesit që erdhën së

 • Firmat kineze të biomjekësisë po nxisin inovacionin

  Sektori i biomjekësisë në Kinë është në fazat e hershme të zhvillimit, por ka treguar vrull dhe vitalitet të fuqishëm zhvillimi. Sipas ekspertëve dhe drejtuesve të biznesit, ndërmarrjet farmaceutike kineze po shtojnë përpjekjet për inovacione me cilësi të lartë për të nxitur kërkimin dhe zhvillimin e barnave në ndjekje të rritjes me cilësi të lartë.Sipas ekspertëve dhe drejtuesve të biznesit, ndërmarrjet

 • Firmat inteligjente të pajisjeve shtëpiake po shikojnë frytet e tregut të argjendtë

  Pajisjet shtëpiake inteligjente po u shërbejnë të moshuarve në Kinë. Ndërsa vendi marshon drejt një popullsie gjithnjë e më të thinjur, pajisjet shtëpiake inteligjente të fokusuara për të moshuarit janë një prirje e pashmangshme. Sipas Raportit të Ekonomisë së Argjendtë të vitit 2022, përdoruesit aktivë mujorë të pajisjeve shtëpiake inteligjente në mesin e konsumatorëve të moshuar në Kinë arritën në