Foto nga VCG

Restoranti “Heavenly Jin” në Shangai është certifikuar nga Rekordet Botërore “Guinness” si restoranti më i lartë në një ndërtesë.

Restoranti, në katin e 120-të të Kullës së Shangait, qëndron në një lartësi mbi 556 metra.

Rekordet Botërore “Guinness” dha një certifikatë dhe zbuloi një pllakë në një ceremoni.

Rekordi i mëparshëm mbahej nga restoranti “AT.MOSPHERE” në Burj Khalifa të Dubait.(Artan/Fani)