Foto:VCG

Foto:VCG

Sipas njoftimeve të së shtunës të agjencisë së lajmeve "RIA Novosti", Viktor Maygurov, presidenti i Unionit Rus të Biatlonit, tha se Pekini bëri përpjekje të mëdha për organizimin e Lojërave Olimpike Dimërore 2022 dhe se punët organizatore të Pekinit duhet të marrin notën më të lartë.

"Duhet të falënderojmë Kinën, sepse ata u përpoqën me të gjitha forcat. Jap notën më të lartë për punët e organizimit të Lojërave," u shpreh ai.

Më përpara Maygurov ka thënë : "Duhet të shprehim respektin ndaj Kinës. Për zhvillimin e lojërave, ata nuk kanë frikë të zbatojnë përgjegjësinë e marrjes së masave të parandalimit të epidemisë." (Çang Çuo)